Le och världen ler mot dig


Foto: Eva, Modell: Jag
Hej Hopp! Vart ska jag börja?! Jag är så jävla lycklig! Jag är sååå.. jag vet inte! Jag är också ledsen. Men jag lever. Jag har ett liv! Ett jävligt bra liv. När jag ler, ler världen mot mig!!!

Idag var jag på dansen. Vi jobbade med koregrafi med studenterna från danshögskolan. Det är roligt men ibland lite för lätt. Men jag kan ändå känna det i fötterna!!! Jag hade iallafall riktigt mysigt med mina danskompisar. Innan jag gick på dansen var jag och Frida i stan och tittade på saker vi ville ha. Jag hittade en riktigt snygg tröja, ett asnyggt skärp och massor av fina väskor. Kanske köper det någon gång i livet...

Jag har lärt mig leva dagen som den kommer och det är jag glad över!

2010-03-30 | 20:31:19 | | 2 Kommentarer

Rösta på mig!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


2010-03-28 | 19:46:10 | | 2 Kommentarer

You can stay under my umbrella-ella-ella

Outfit:

Facelook:

Foto: Eva Eriksson
Här är mina nya mysdress som jag köpte igår! Visst är den fin. Jag köpte den på OHIO i hötorget för ni som undrar! Det fanns jättemånga färger att välja mellan men den här mörkblå kändes absolut mest rätt!
Idag har jag varit hos Eva och vi har bakat kladdkaka och fotat lite. Vi hade asmysigt och jag ska lägga uplite bilder sen! Vad har ni gjort idag?

Dagens låt:  Har lyssnat på den hela vägen fram och tillbaks till Eva!!!


2010-03-28 | 19:02:49 | | 1 Kommentarer

They are back
The Ark är TILLBAKS!!! Jag undrade vart dom tog vägen men snart släpps deras nya skiva superstar och jag ska absolut köpa den. Någon mer än jag? Det är tre år sen som deras förra skiva släpptes och 10 år sen debuten. Nu gör det come back! Älskar det redan. Ola Salo var med på skavlan igår (äntligen har han klippt av sig skägget och håret, skönt att bli av med det. Jag har saknat den gamla Ola) klippet hittar ni här! I slutet sjunger han superstar! I´m in love<3

De ska även på turne till sommar, 11 augusti kommer det till stockholm i långholmsparken. Jag skulle så gärna vilja gå. Jag har aldrig sett The Ark live men jag har hört att det är väldigt bra live.


2010-03-27 | 17:13:12 | | 1 Kommentarer

Somebody?


Foto: Eva

Du, Jag önskar att du var här nu
Jag önskar att du höll om mig
Jag önskar att den enda som var viktig för dig
var jag
Att du valde mig före dom andra

Men det är inte så
Du tittar på mig ibland
Pratar och sms:ar
Men du väljer fortfarande dom före mig

Och det drar i mitt hjärta

 Jag kan fortfarande känna dina varma kramar
Jag minns stunder med dig som jag aldrig kommer att glömma
Men det kommer du
Du har redan gjort det
Spillt ut våra minnen och förnekat dom

Erkänn du har glömt mig 


2010-03-25 | 09:45:32 | | 3 Kommentarer

Bakom kameran


Jag och Eva

Sminkar mig
'
Mums med mentos

Foto: Eva Eriksson
Jag bjuder på lite "behind the sceens" bilder idag. Nu får ni även se en bild på mig och Eva tillsammans!!! Nu är jag i skolan och har långrast och sen ska jag ha engelska (usch, hatämne) ! Iallafall på eftermiddagen är det dans och vi ska dansa lite afrikansk dans. Roligt roligt tycker jag!!! Efter det ska jag sova hos Hanna och vi ska (förhoppningsvis) titta på gamla filmer när vi showade framför kameran. Älskar nostalgi <3

Vad ska ni göra idag?

 

 


2010-03-25 | 09:35:05 | | 0 Kommentarer

In your dreams


Jag har väldigt svårt att sova när någon ligger nära mig...
Asså jag har faktiskt väldigt mycket sömnproblem. Om jag sover över hos någon kompis måste jag ha med mig öronproppar och även om jag har det ligger jag vaken minst en halvtimme innan jag somnar. Jag stör mig på varenda litet ljud.  Varenda andetag, snarkning eller tvättmaskin. Dom ända jag kan sova nära utan att störa mig på är mamma, Saga och Hanna och det är för att jag har kännt dom hela livet så dom är jag liksomm vana med...

Jag har varit "kär" i Ola Salo...
Okej det här är så himla pinsamt, men iallafall. När jag var mindre så var jag värsta fanet av The Ark och jag är det fortfarande, men jag var typ kär i Ola Salo. Jag hade en affish på The Ark på min dörrmed massa hjärtan runt Ola Salo..

Jag äter minst 6 mål per dag...
Frukost hemma, mellanmål i skolan, lunch i skolan, mellanmål i skolan, mellanmål på vägen hem, mellanmål hemma, middag hemma och kvällsmål eller efterrätt hemma...
Som ni ser äter jag rätt många mål per dag, men det betyder inte att jag äter så mycket. Faktum är att  det är så här det rekommeneras att äta för att vara hälsosam. Ofta men lite. Men jag har det liksom i mig. Jag är liksom hälsosam av mig själv!!!

Jag har skrivit asmånga låtar...
Dem flesta är rätt dåliga efterssom jag skrev dom när jag var 8-10 år. I början skrev jag på gitarr och texterna handlade om en kompis som hade flyttat. Urdåliga texter som jag verkligen skäms över. Sen skrev jag om en kille som hade sårat mig. Konstiga texter som jag också spelade på gitarr. I somras skrev jag några låtar osm handlade om mina kompisar som jag saknade. Dom var faktiskt helt okej. Men nu har jag börjat om på nytt!!! Texterna handlar om längtan och vänskap och jag kan använda mig av mycket mer ackord efterssom jag spelar på piano. än så länge låter det superbra!

Jag har hundra bästa kompisar...
Hanna, Saga, Embla, Frida, Eva, Erika, Elvira, Olivia, Astrid, Amanda, Rebecca, Erika, Julia och förstås alla som jag har tappat kontakten med men som jag fortfarande räknar som bästisar; Jossan, Bianca, Clara, Linnea och Sofia!!! Jag älskar er alla de vet ni. Jag har förstås dom som jag är med mer just nu. Men jagcker att alla räknas! Hundra kramar till mina hundra bästa vänner!


2010-03-23 | 17:17:05 | | 10 Kommentarer

Two pics of Tashelina
Två olika redigeringar från när Eva fotade mig i lördags. Vilken gillar ni mest? Jag gillar som vanligt när det är lite kallare och blåare ljus på bilden, alltså den översta. Men jag tyckte faktiskt att den andra var väldigt fin också. Föreställer mig att det är vårsolen som skiner och då känns det väldigt mysigt!!! (Ååå, jag vill ha vår)


2010-03-22 | 15:45:04 | | 1 Kommentarer

I belive I can fly


Foto: Eva Eriksson Modell: Haha, Jag
Äntligen så kunde jag ladda upp bilderna. Puh! Det är något fel med blogg.se just nu för mig. Jag kan varken ladda upp bilder och kategorierna är i kaos. Nu lyckades jag skicka bilderna till mejlen och kopiera dom. Hoppas att dom syns? Men, men, här har ni mina absoluta favoriter från min och Evas photoshoot i lördags. Vad tycks? Lite crazy, men jag gillar dom!!! Vi hade urmysigt och jag ska ladda upp lite "behind the sceens" bilder också.

Vi var och fotode under en bro och där var det jättemycket klotter. Alldeles perfekt! Eller hur!? Sedan gick vi längs vattnet men tog inte lika många bilder där. Vad tycker ni om min nya kjol? Eva har lagt upp lite andra bilder på sin blogg så kika gärna in!!!

Om en timme ska jag till dansen. Tyvärr så ska jag inte ha balett efterssom vi ska göra koregrafi med några elever från danshögskolan. Fast det brukar vara roligt också! Sedan ska nog Hanna komma till mig och vi ska ha mysigt!


2010-03-22 | 15:35:39 | | 0 Kommentarer

Songwriter

                       
Gissa vad jag gör? Jag håller på med en ny låt! Jag börjar komma igång med de igen nu. Jag har skrivit hundra olika låtar. Dom flesta är urdåliga men nu ska jag  verkligen göra en bra och seriös. Den ska vara på svenska och jag spelar på piano. Åååå den här måste bli bra!!! Jag känner mig taggad... Nu måste jag verkligen skriva på låten. Hörs senare!


2010-03-19 | 22:16:20 | | 4 Kommentarer

Jag är starkare än du


Foto: Frida Mattson
Idag hade vi dans och sång på eftermiddagen. Det var roligt och vi fick verkligen arbeta på riktigt så att man blev svettig. Jag har saknat det lite, efterssom vi bara håller på med lejonkungen kan det bli lite tjatigt och mest bara imformation om alla ombyten och allt som händer på och bakom scen. Men idag var det både mycket dans och information. Jag har också fått reda på att jag och Beata som är zebror och två lejon kommer dansa ett "danssolo" på en låt. Väldigt roligt! På sången jobbade vi med lejonkungslåtar och teknik och stöd. Vi gjorde en rolig sånglek i slutet.

Idag bjuder jag på denna underbara låt som man inte kan låta bli att sjunga med. Jag älskar refrängen och texten. Vi har lunchkonserter i skolan just nu. Varje lunchrast sjunger sjuorna solon för hela skolan. Alla sjunger asbra och en av dem sjung den här låten.


Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu
Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu...

Puss Tasha


2010-03-19 | 21:37:42 | | 1 Kommentarer

A drop in the ocean

       

       

       

       

       

       

      
En blandning mellan svart/vita, färgade, redigerade och eredigerade bilder från i måndags. Älskar dom alla. Har inte så mycket mer att säga. Har haft en skön onsdag. Har bakat chokladbollar så jag ska väl mumsa lite på dom just nu. Kram Tasha!


2010-03-17 | 19:58:07 | | 14 Kommentarer

Bara för att jag älskar listor

1. tre namn jag lyssnar till:
Natasja, Tasha, Mullen (...)
2. någonting jag tycker om med mig själv:
Mina ögon, min stil och när jag dansar
3. någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag kan vara ganska osäker i vissa tillfällen
4. detta är jag rädd för:
Att förlora mina allra käraste 
5. tre saker jag vill ha varje dag:
Mat, dans och kompisar
6. tre saker jag absolut inte kan göra:
Döda någon, äta kött och ....
7. detta tycker jag om att göra:
Dansa, skratta, sjunga och bada på sommaren
8. detta vill jag göra just nu:
äta mina chokladbollar som väntar i frysen
9. bästa känslan:
Riktigt varm kompisglädje och LYCKA
10. värsta känslan:
deprimerad, nedstämd och att man ångrar något man gjort. Avundsjuka...
11. egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Rolig, romantisk och omtänksam
12. är jag kär just nu
Yes
13. jag vill gifta mig?
Ja, om jag är riktigt kär!
14. följande saker vill jag göra innan jag dör:
Göra en protest för djuren, dansa på stor scen och massa hundra saker till!!!
15. min käraste ägodel:
Min säng och mina balettskor typ..
16. något jag vill ha i present:
snygga kläder, en laptop och pengar
17. detta har jag på mig just nu:
svarta strumpbyxor, lila tröja och röd/vit randigmunkjacka 
18. favoritkläder:
leggings, converse, skinnjacka och munkjacka
19. favoritdjur:
katt <3
20. följande musikstilar tilltalar mig mest:
pop, r&b (?)
21. favoritlåt just nu:
typ yor love is my drug (kesha)
22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste är dans, so (fast det beror på lärarna) tråkigaste är engelska och no
23. stjärntecken:
Våg
24. en bok jag älskar:
SYSTRAR I JEANS (IN MY LOVE)
25. en film jag älskar:
Avatar, Fame (alla musikalfilmer)
26. tv-program jag gillar:
Andra Avenyn och House
27. favoritdoft:
sommarregn
28. detta äter jag gärna:
laktits
29. dricker helst:
coola
30. favoritgodis:
lakrits och bumlingar
31. hit vill jag gärna åka på semester:
italien
32. färg på mina ögon:
blååååå
33. min längd:
1,58 m
34. jag tror på:
mig själv...
35. jag spelar:
piano, lite gitarr
36. person jag beundrar:
alla mina kompisar
37. så här bor jag:
mysig 2:a i bästa stockholm
38. antal döda krukväxter i hemmet?
0....
39. det här tänder mig:
Ögon, långa...
40. det här gör mig avtänd:
Snorkråkor
41. favoritfärg:
Blå
42. favoritcitat:
dont dream your life live your dream
43. en hemlighet jag vet:
vem jag är kär i
44. bästa present jag fått:
....många
45. senast köpta skiva:
?
46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
mitt face och mina ögon
48. udda förmåga/egenskap:
vifta på näsborrarna....
49. om jag vore ett djur skulle jag vara:
en stolt katt
50. vad lyssnar du på just nu?
"2 and a half men" på tv:n
51. vad har du gjort/ska du göra idag?
Varit i skolan, ska äta chokladbollar
52. Älsklingsplagg?
Leggings och benvärmare
53. Älsklings låt?
i wish i was a punkrocker
54. Älsklings restaurang?
gelateria italiana (dock ingen resturang, men god glass...)
55. när badade du i en pool senast?
Omg... Höstlovet på maderia?
56. har du varit med i någon skolpjäs?
I maj ska jag. Lejonkungen här kommer jag
57. hur många barn vill du ha?
1-4
58. vilken musikstil tycker du mest illa om?
svenska shlagers
59. har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Nej
60. vad har du för TV-kanaler?
Typ alla...
61. har du åkt moped någon gång?
Nopp!
62. har du busringt någon gång?
yes
63. har du fått felparkeringsböter?
haha nej
64. har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
har aldrig gjort, skulle inte våga heller
65. vilken är den plats längst bort som du har besökt?
nya zeeland
66. har du en egen trädgård?
no
67. vilken är din favorit bland tecknade serier?
nemi, rocky
68. kan du alla orden i nationalsången?
vet inte...
69. badkar eller duschkabin?
badkar!!!
70. vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
avatar <3                                                                                                                                                                                  71. favoritpizza?
vegetariana
72. chips eller popcorn?
chips ofc :)
73. vilken färg på läppstift använder du?
andvänder inte läppstift.
74. har du rökt jordnötsskal någon gång?
HAHAHAHAHAHA, kan man de?
75. har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nej
76. apelsin- eller äppeljuice?
apelsin :)
77. vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Frida, kolakaka och coca cola
78. favoritchoklad?
marabou
79. när röstade du senast?
melodifetivalen, salem
80. när åt du en hemodlad tomat sist?
i sommras
81. har du vunnit en prispokal någon gång?
...
82. är du bra på matlagning?
JA!!!
83. klarar du att tanka själv?
ne
84. har du beställt något från de där shoppingprogrammen (typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Nej
85. pepsi eller coca cola?
Cola!!!
86. har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej, puh!
87. vad var det senaste du handlade?
choklad
88. har du kräkts offentligt?
Haha, nej inte när någon såg
89. vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
HITTA DEN SANNA KÄRLEKEN!!!
90. tror du på kärlek vid första ögonkastet?
absolut
91. har du ringt något betalnummer?
ehh, va?!
92. kan man vara vän med sitt ex?
Kan man väl
93. vem var det du besökte på sjukhus senast?
?
94. hade du mycket hår som liten bebis?
Ja
95. vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Teliasvar...
96. vad har du i din väska?
Pennor, lappar, böcker, skrivböcker och masa massa skit
97. någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
skriver, dricka te, gosa med min katt ester
98. vad har du att vara tacksam för?
Min mamma, mina vänner, mitt underbara liv
99. var hittade du den här listan?
lisas blogg
100. tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

Frida, Eva, Hanna

2010-03-17 | 19:43:30 | | 1 Kommentarer

This is life

      
Foto: Frida
Det här är bara en av jättemånga fina bilder jag och Frida tog idag. Vi gick runt på Söder och fotade. Det fanns mycket häftigt klotter att fota också. Jag har också jättefina bilder på Frida men jag laddar upp mer senare. Vad tycker ni om min nya skinnjacka? Jag fick även en grå som var assnygg. Det är lite kallt att anända skinnjacka nu men än sen. Det är snyggt. Vill man vara fin får man lida pin säger Frida som bara hade en munkjacka på sig. Haha!

Sedan åkte jag till baletten, det gick inte så bra men läraren berömde min plié, haha och jag hade roligt med mina danskompisar. Imorgon ska jag på modern dans som jag längtat efter efterssom jag inte har haft det på två veckor!!!

2010-03-15 | 20:20:49 | | 11 Kommentarer

Globen


Foto: Jag
Idag har jag, Kajsa och Alvar sett genrepet till melodifestivalen i globen. Vi satt allra, allra högst upp och det var ashäftigt! Fast man var rädd att man skulle ramla ner för det var smalt och brant. Jag ska inte avslöja för mycket, men det var verkligen superbra. Särskilt när dom sjöng la voix (stavning??) fast jätterockigt! Det var asbra. Alla var osminkade, haha! Sen i slutet så låssades dom ge poäng och då gav dom hela tiden till Salem al Fakir och Timotej. Fast Salem vann (på låssas alltså) Och sen kom Alexander Rybak!!! Haha, alla typ skrek. Det var iallafall jätteroligt och nu har jag redan avslöjat för mycket så hej då!

Hur många ska se melodifestivalen i kväll?

2010-03-13 | 18:27:50 | | 1 Kommentarer

Zebra


smakprov på vår musikal från julshowen, fast här var jag afrikan!!!
Idag fick vi reda på våra dansroller till lejonkungen och det var väldigt roligt. Jag blev zebra fast kommer även dansa som andra saker. Men det som var roligt var att det bara var jag och Beata i hela klassen som fick vara zebror och det känns lite speciellt. Vi kommer sticka ut och vara sååå snygga, haha!

2010-03-11 | 20:12:17 | | 2 Kommentarer

Bik Bok Clothes


2010-03-11 | 20:01:56 | | 0 Kommentarer

Winter


foto: Eva
Idag gick jag, Embla, mamma och Cahtrine en över två timmars lång promenad på isen. Jättemysigt men kallt. Vi hade med oss varm choklad. Jag och Embla snackade om killar. Haha!!! Jag vill ha en pojkvän! Någon där ute? Skoja. Det måste vara någon jag verkligen gillar faktiskt. Men nu får det inte bli för personligt här.... Det är ju ändå en blogg, haha!

Update: Designen är fortfarande i kaos men jag ska försöka fixa kategorierna och menyn... Kan du hjälpa mig EVA?

2010-03-07 | 18:01:02 | | 5 Kommentarer

Miss


Vill ha hål i öronen igen. Kommer ihåg hur stolt jag var!!! Lugg hade jag också, fast det saknar jag inte... Men saknar mitt långa hår. Vill ha så till sommaren!!!

På tisadag åker klassen till Romme på heldag. Ska bli supermysigt. Jag håller på att förbereda mig. Packa osv. Jag ska sova hos Frida imogon efterssom hon bor 5 minuter när skolan och jag orkar inte åka hemifrån kvart över fem på morgonen. Bussen går från skolan 6.15 och sen ska vi åka buss i tre timmar. Jag och Frida ska sova, haha!

Bie the way... När jag sov över hos Frida somnade vi halv fem. Asså vi var helt galna. Dansade typ i fyra timmar, jag har så mycket träningsvärk nu. Sen så målade vi naglarna asfullt för det förstördes när vi dansade... Vi hade Eva och Adam frossa och hade urmysigt.

2010-03-07 | 17:53:47 | | 0 Kommentarer

Cullbergbaletten


Det var sååå bra. Igår såg jag och mamma på dansens hus, Cullbergbaletten! Jag blev alldeles tagen. Jag vill dansa där. Jättehäftiga koregrafier. Om ni aldrig har sett Cullbergballeten måste ni se det. Dom brukar även dansa på parkteater.

2010-03-07 | 17:44:36 | | 0 Kommentarer

Världens sötaste


2010-03-06 | 14:32:01 | | 6 Kommentarer

Night

Antar att ingen är vaken just nu. Jag är hos frida och vi har super mysigt. Vi har varit på långpromenad och pratat om killar hur länge som helst. Vi har också gjort en hel dans som är skitbra. Nu är klockan ett och vi har Eva och Adam frossa. Frida har alla filmerna, jag älskar nostalgi. Go natt!!!

2010-03-06 | 01:05:31 | | 2 Kommentarer

TILLFÄLLIGT FEL

FELFELFELFELFELFELFEL!!! ALLT ÄR FEL. BRY ER INTE OCH GÅ IN TILL EVA

2010-03-04 | 20:19:10 | | 1 Kommentarer

NY DESIGNVad tycks? Jag och bästaste Eva har gjort den tillsammans. Jag älskar den. Färgerna, detaljerna, headern, menyn. Ja allt!!! Det har tagigt lång tid ska ni veta. Har suttit i timmar på sportlovet för att få den klar. Och nu är den det!!!

2010-03-04 | 18:22:00 | | 3 Kommentarer

Golden Hazelnut


Efter vi hade vi hade varit på badhuset, bastat mycket och jag hade simmat 100 meter ryggsim och 100 meter bröstsim så åkte vi till ica för att handla. Jag upptäckte att det hade kommit jättemånga nya glasssmaker. Dem ovan är bara några av dom. Konstigt. Liksom mitt i vintern. Antar att det är för att det är nytt år. Iallfall jag köpte Golden Hazelnut (längst till vänster) och den var faktiskt riktigt god. Påminde mycket om Almond fast glassen inuti var mycket godare efterssom det var hasselnötsglass. Vad har ni gjort idag???

2010-03-04 | 17:58:04 | | 0 Kommentarer

True friend

Du är inte bara en sann vän Eva. Du är en mycket begåvad vän. Du är smart och full av ideér. Minns du den där kvällen när vi pratade nästan hela natten? Då skrev vi dom här dikterna tillsammans. Dina meningar är ju absolut bäst! ;)

Eva: blå Jag: rosa

DIKT 1
Blodet rinner
rinner ner för barnets kinder
det afrikanska blodet är
oskuldsfullt och oskyldigt
det var en soldat
skottet hade åkt likt ett moln på en himmel obehindrat och
landat i det akrikanska barnets huvud
barnet hade gett ifrån sig ett skrik
ett skrik inombords som ingen hörde
ett hjärtskrikande sådan
allt var soldaternas fel, soldaterna från ingenstansDIKT2
kallt,blött, blåsigt
vinden tar tag i hennes hår
letar sig in under regnkappan
hon ler
hon älskar att ha det så här
hon älskar regnet
älskar blåsten
mascaran som kletar sig
brundkrämen som kornar sig
rusk kanske inte är så bra ändå
fan


2010-03-04 | 16:54:17 | | 1 Kommentarer

Dagens bloggtips


Foto: Eva Redigering: Jag
Idag ska jag och bada på badhuset! Det ska bli skönt och jag ska basta lääänge. Ni ska veta att det är en bloggdesign pågång som verkligen är jättesnygg! Jag och Eva har gjort den tillsammans och nu är den snart klar!!! :D

Det är därför jag har fixat med kategorierna också. Den här t.ex är ny.
Bloggens första bloggtips idag är: Lisa marklunds blogg 
En blogg som verkligen skiner. Den är varierad och intressant. Värd att läsa. Dessutom en design som är ursnygg! (haha, har ni märkt att jag skriver det hela tiden? Ursnygg?)

2010-03-04 | 12:14:25 | | 0 Kommentarer

It is only one star
Idag blev det en riktigt shopping lyckad dag. Jag köpte dessa ursnygga one-star skor converse som jag verkligen gillar. Jag gillar att det är one-star istället för all-star. Det är lite mer personligt. Jag köpte också lila jeanstights från H&M, ursnygga tycker jag. Jag köpte även nytt puder och två bh. En vit och en blå. En likadan som Frida!!!! Jag är imponerad på mi själv att allting gick så fort. Det var den bästa shoppingdagen jag haft! Jag blev varken trött eller irriterad! Haha!

Nu på kvällen har Saga och Embla varit här och vi har haft det urmysigt och flummigt!!! Vad har ni gjort denna underbara vintertisdag?

2010-03-02 | 20:50:02 | | 1 Kommentarer

Me today


Jag idag. Haha, jag tog den med mobilen så det bev jättesuddigt så jag redigerade den med brus!!! Rätt snyggt. Kanske ointressant för er men vår kamera är borta så jag tar inte så mycket bilder. Därför kommer det upp lite gamla bilder då och då. Hehe. Nu ska jag sluta med mitt babbel. Till saken:

Rosa linne: Gina tricot
Ljusblå munktröja: No idea???
Jeanstights: H&M

Mamma är på yoga nu. Om cirka 40 minuter ska jag möta henne i stan och vi ska shoppa skor och kanske lite annat. Hoppas det blir av nu. Jag har så svårt att välja. (Ni känner till min beslutsångest, haha) Vi var i Nacka forum i flera timmar i lördags. Vi hade planerat att köpa skor, jeanstights och massor av andra saker. Det ända jag kom hem med ett par turkosa tights som var likadana som några gamla jag haft ast som hade gått sönder...

UPDATE: Har försökt fixat lite med kategorierna så det har dykt upp lite nya, t.ex outfits som det här!!! Men det kan vara lite konstigt system just nu efterssom jag håller på...


2010-03-02 | 12:44:28 | | 0 Kommentarer

FOKIS OUTFIT TÄVLING

Jag är med och tävlar om en skitsnygg outfit på fokis blogg! Inlägget hittar ni här
Jag hoppas verkligen att jag vinner. Jag vinner aldrig tävingar. Outfiten är från Kii.se

Jag har inte orkat blogga så mycket för stackars jag har råkat ut för värsta försylningen... Jag hade 39 grader feber igår! Nu känner jag mig bättre förutom att jag inte kan andas för att jag är så täppt och ont i halsen. Men nu ska jag inte plåga er med mitt tjat. Ha en bra dag!!!

Dagens bloggtips: www.haidis.se

2010-03-01 | 10:48:30 | | 1 Kommentarer